TEDD,NE TEDD!?

Ismered ezt a rovatot? A glamour magazin évek óta közkérdéssé teszi a világsztárok illetve az utca emberének öltözködését. Aki rendszeresen olvas illetve követi  a munkásságom, már értesülhetett róla , hogy az Öltözz ki oldalán (www.oltozzki.hu)  vendégbloggerként írok a divatról, stílustippeket adok illetve ajánlok pár ruhadarabot. Amiket itt megmutatok képeket a ruháim innen valóak és teljes mértékben elégedett vagyok a választott ruhadarabokkal.

A mai napon játékot hirdettek. A tét 10.000 Ft-os vásárlási utalvány,a feladat pedig az,hogy kommentben meg kell írni mi szerinted a legnagyobb divatbaki.

Ez ihletett meg engem is a következő blogbejegyzésben. Összeszedtem Nektek számomra a legnagyobb tévedéseket amit ember eltud követni az öltözködésben.

!!! Természetesen ez csak az én véleményem és hangsúlyozom nem szeretnék senkit megbántani !!!

 

1.Szoknya és sportcipő.

Még a gondolatot sem értem. Adott egy csinos szoknya (eleve ha szoknyát választasz már csinos vagy) és bármilyen sportcipő. Lányok! Ezért találták ki a balerinát, a slip on-t; ami átmenet a sport és a félcipő között illetve a trendi őszi félcipőket,a bokacsizmákat ami eleve a cipődivat nagyágyúja . Én mondjuk inghez sem tudom felvenni,de ez már tényleg ízlés dolga ,mert sokan viszont hordják így. Nektek mi a véleményetek?

 

TEDD:

 

 

 

 

ÉS NE TEDD:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Elhiszem , hogy “tündibündi” masnis kis zoknik jöttek képbe, divatba idén, de számomra még mindig felfoghatatlan, hogy a zoknikat mutogatjuk mintha ez full természetes és divatos lenne. Nem,nem az. Szandálhoz nem véletlenül poénnak szánják, cipőhöz meg olyan mint egy iskolai egyenruha. Na,hát felnőtt Nők vagyunk ,nem 8 éves kislányok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.CICANADRÁG

Lányok, ez a legmegosztóbb ,hisz ez a legkényelmesebb amit választani tudtok. De! Ne feledd ha van rajtad 2 kg felesleg és egy rövidebb pólóval veszed fel, MINDEN látszik, még a bőröd redői is.Sőt, hiába fekete a leggings átlátszik, tehát ha mintás bugyi van rajtad, jobb ha nem ezt az outfittet választod. Egy hosszú lezser felső egy tunika a tökéletes párja ennek a szettnek.

TEDD:

 

 

 

 

 

 

 

 

NE TEDD:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Ha  ruhád szűk, egy számmal kisebb a kelleténél ( vagy ne adj Isten többel ) ne erőltesd! Te nem érzed magad jól benne, a külvilág meg egyből kiszúrja a bakit . A hasad agyonszorítja, nem tudsz kényelmesen mozogni, ülni. kinek éri ez meg? Jobb a békesség, nem mindenkinek áll jól a magas derekú divat, nem mindenki szupermodell, te csak egyszerűen legyél te a saját stílusodban leszel a legszebb!

 

 

 

 

 

5. Vigyázz, mintás!

 

Virágos:

Évek óta divat, mégsem áll jól mindenkinek. 

Vízszintes csíkok szintén tiltólistások, hisz optikailag szélesít, és ki szeretne többnek tűnni ha egyszer nem az,igaz? 🙂

A túlsúlyosok rémálma még a nagy pöttyös , gömbös ruhák.szintén nem karcsúsító hatása van,inkább ne! Alacsony lányoknak is szintén érdemes átgondolni a választásokat,hisz a túlzott minta tömzsivé tesz.

Ha alacsony vagy , válassz derékig érő egyszínű nadrágot,egyszínű felsőt, esetleg ruhát . Optikailag hosszít.

A másik téma ami idevág a mintást a mintással kérdés. Bloggerinák már feszegetik a határokat, pöttyöst a csíkossal, cikkcakkost a kockással, virágos a leopárd mintával, hát nálam ez még nem jött át. Ha van egy trendi mintás darabod célszerű egy sima felsővel; aljal, szoknyával , ruhával kombinálnod. A kevesebb néha több!

 

TEDD:

 

 

 

 

 

 

 

 

NE TEDD:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez lett volna az én “kicsapja a biztosítékot divatbaki”rovatom. (Hangsúlyozom a post végére, hogy ez az én személyes magánvéleményem) .

Játszatok az Öltözz ki oldalán ,kommentálhatok, hogy nálatok mi az abszolút hibázás , és nyerjetek egy vásárlási utalványt 10.000 (!) Ft értékben.

Kommentben én is várom kinek mi a heppje az öltözködésben, lássuk milyen sokszínűek vagyunk

És végül megmutatom Nektek hogy mi az én mai választottam. Szintén egy mintás tunikát sikerült kiszemelnem, ami rám  kis ruhaként is jó, és így is vettem ma fel. Minden szín megtalálható benne , amit én imádok: sötétkék alapon, mustársárga és drapp virágok egy kis burgundi is van elrejtve benne. Szerintem egy igazi őszi alapdarab és nagyon kényelmes.

Ing: TUI -Öltözz ki webshopból

Harisnya: Arany folyó áruház

Cipő:Deichmann

Szemüveg: New Yorker

 

Köszönöm,hogy Velem tartottál !

Írta zolnaiadmin


Scroll to Top