Kreativkodtam a Kreativator.hu-n :)

Sziasztok!

 

Egy rendkívüli lehetőséget sodort az élet az utamba, pólót tervezhettem magamnak a  Kreativator oldalán. Erről az élményről szól ez a mostani bejegyzésem.

 

Rengeteg mintás, feliratos felsőrész megvásárolható a boltokban, mondhatjuk, hogy tömegáru sorakozik minden üzlet polcain, viszont ha az ember egyedit szeretne tervezni, és ezzel kitűnni a tömegből, a www.kreativator.hu oldalon, megteheti.

 

 

Hogy is működik ez a folyamat?

Nem kell megijedni, a legegyszerűbben. Először is, kiválasztod a póló fazonját és színét. Ha ez meg van, és elképzelésed is van, jöhet a szöveg, kép.  A jó hír, ha semmi ötleted sincs,kész megszerkesztett mintákat is választhatsz a pólóra. Miután végeztél ezzel, a betűtípus, illetve szín is a fantáziádra, vagyis az ízlésedre van bízva. Az én választottam a “Trendy Top női póló“-ra esett, abból is a sötétkék verzióra.A feliratot sem túloztam el, három , számomra fontos szót, (ami jelenleg kitölti az életem) , kértem az egyedi felsőmre.

 

Ne tévesszen meg senkit, ha tervezéskor a képernyőn úgy tűnik, nem középen van a felirat, mert a helyén lesz, és a színek is egyeznek az általad választottal. A termék minőségét, csak ajánlani tudom, nekem eddig is sok felsőm volt ezektől a márkáktól, és biztosíthatlak Titeket, hogy minőségi alapanyagok. Méretet illetően sem kell aggódni, mérettáblázat segítségével tudtok eligazodni. Ha a tervezés közben elakadtok, bármi kérdésetek van, segítőkész, kedves emberek szinte rögtön a segítségetekre lesznek a chat ablakon. A kivitelezés és a szállítás hihetetlen gyors, akár 2nap alatt kezedben tarthatod az egyediséged.

 

 

Én az oldalt mindenképpen felkeresem még, és Titeket is erre buzdítalak. Magamon most  pocakos képen tudom csak  megmutatni  Nektek az “alkotásom”,  ígérem a közeljövőben outfit posztokban is találkoztok az új pólómmal.

A Kreativátor csapata, nem csak póló kívánságaitokat teljesíti, hanem bögre, párnahuzat, kulcstartó, előke... stb. sőt még telefontokot is készítenek elképzeléseitek alapján. Legyen szó szülinapról, babalátogatóról, konyhatündér nagymamáról, itt bárkinek egyedi, személyre szabott ajándékot tudsz online készíttetni.

 

Ugye milyen klassz lehetőség?! Egyediségre fel!

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára, ha pedig Instagramot részesíted előnyben, ott is megtalálsz .:)

Írta zolnaiadmin


Scroll to Top