Isten hozott :)

 

Sziasztok!

 

Eleinte  “Márciusi kedvencek” posztal szerettem volna jelentkezni, de semmi feledhetetlen márka nem jött velem szembe az elmúlt hónapban. Így, ha megengeditek hoztam Nektek egy babalátogató, babaváró ajándékötletet tartalmazó bejegyzést.

Nem tudom, hogy ez csak nálam van-e így, de rengeteg Ismerősöm, Barátom várja a Babáját 2018-ra. ( Igen, én is -nem is tartok tőle, hogy “antiszoc” Kisfiam lesz 😀 ) Ezért is gondoltam, hogy ezt a témát választom, hisz nehéz kérdés mivel lepd meg a Várandós Barátnődet, vagy  az első babalátogatásnál ne csak a szokványos pelenkatorta ugorjon be elsőnek.

 

 

Íme az én TOP 5  ajándék ötletem:

1,Pour La Petite

Magyarország első babaváró, babalátogató, baba és anyaköszöntő doboza. Ha még nem hallottál róluk, itt az ideje felkeresni az oldalukat, inspirálódhatsz, illetve saját elképzeléseid alapján készítik el a Csajok a doboz tartalmát, színvilágát.

kép forrása: Facebook

 

 

2, Biburi Design

Egyedi tervezésű, limitált, kis szériás baba- és gyerekszoba kollekciók.

Nagyon régóta követem a Biburi termékek életét, ami szintén kézműves ( én pedig azt nagyon nagyon értékelem), és egyedi, cuki dolgok készülnek az online shopba. Lehetőségetek van neves verziót kérni, így egy biztos maradandó ajándékkal jelensz meg a bulin.

Forrás: Facebook

 

 

3, Pici Kártya

Nemrégen jött divatba az ún. “Baba mérföldkő kártya” . Hogy mit is jelent ez pontosan? Bármi fontosnak tartott eseményt feljegyezhetsz ezekre a kis lapokra és Babád kezébe adva, mellé téve megörökítheted a pillanatot,vagy beragaszthatod a fotóalbumba a késöbbiekben. Mivel szerintem nem egy elterjedt szokás, egy nagyon kedves gesztus ajándékként.

“Pici kártya a nagy napok megörökítéséhez! Saját szerkesztésű egyedi digitális képek, milestone card-ok, baba kártyák, fényképes képeslapok és sok más. :)”

forrás: Facebook

 

 

4,Baby Mountin sópárnácskák

Mostanában bukkantam erre az oldalra, nyilván mert most lett aktuális, hogy jobban elmerüljek a Babák világában. Nézzétek csak mit tudtam meg ezekről az édes kis sópárnácskákról:

A Himalája gyógyító ereje egy kis párnába zárva. Jöhet megfázás, orrdugulás vagy fülfájás, a mini-hegy babasópárna azonnal a legkisebbek segítségére siet!
Termékek
Himalája kristálysóval és szárított gyógynövényekkel töltött sópárnák a hegyvidéki hangulat és a letisztult skandináv stílus jegyében. Természetes gyógymód Kisbabádnak és az egész Családnak megfázás, nátha, fülfájás, allergia, fogzás és pocakfájdalmak hatékony kezelésére.”
forrás: Facebook Névjegy
Mónit középiskola óta ismerem, és külön örültem, hogy elindította baba kiegészítő vállalkozását. Három Fiú büszke Édesanyja, így nyugodt szívvel ajánlom, tudja mire van szüksége a Pinduroknak. Személyre szabott, egyedi megrendeléseket is vállal, és nem kell heteket várni. Készletén pedig mindig többféle dolog közül választhattok.

forrás: facebook

 

…Természetesen rengeteg oldalt tudnék még ajánlani, hisz egyre több tehetséges tervező, kézműves, író jelenik meg , illetve fedezem fel, mindemellett ott vannak a bevált vásárlási utalványok ( Müller, DM, Rossmann, Brendon -itt mindegyikben feltalálja magát a Kismama is, és a Babának is tud vásárolni- stb) , a kreatív pelenkatorták  ,ápolási szerek, kis ruhák, játékok esetleg ha tudsz minden születési adatot baba poszter is egy kreatív ötlet.

 

pinterest

 

 

 

Köszönöm a figyelmet, ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára, ha pedig Instagramot részesíted előnyben, ott is megtalálsz .:)

 

Üdv,

Kata

Írta zolnaiadmin


Scroll to Top