Burgundi is the new black!:)

Nézz szerte a világban, főleg a kifutókon és figyeld meg hogy a burgundi szín miképp foglalta el az uralmat a divat világában. De ez az árnyalat nem csak a ruhákon köszön vissza , körömlakk, rúzs és még hajfesték (!) is létezik ebben az árnyalatban, és bizony elsöprő sikert aratott a kozmetika birodalmában is. Természetesen a kiegészítőkről se feledkezzünk meg, hisz cipő, sál, táska, ékszer is megtalálható a boltok polcain burgundiként. Az eheti ruhaválasztásom az Öltözz ki oldaláról (http://www.oltozzki.hu) egy ZARA,mélybordó felső lett.  3/4-es ujjával ;és hosszított derékrészével igazi, kényelmes őszi viselet. A mintáját tekintve ,(egy tigrisfej)inkább sportos jelzővel illetném,de épp ezért könnyen kombinálható. A képen egy sötétszürke Orsay farmerral viselem , de ez a darab egy laza farmerszoknyával is sikert arathat. A stílusokat bátran keverjétek, például egy szaggatott farmerhez és egy laza felsőhöz nyugodtan viseljetek magassarkú félcipőt vagy ha fázósabbak vagytok bokacsizmát.  Ezzel a színnel nem nagyon tudtok mellélőni, hiszen lehet a meleg árnyalatok közé sorolni , mivel a piros színnel áll legközelebbi kapcsolatban, illetve hűvösebb/hideg árnyalatokhoz is jól passzol. Nézzük is csak melyik másik színnel a legütősebb?

Feketével: Kissé drámai a hatás (vagy inkább rockeres), ha a felsőrészed fekete csipkés és a burgundit a kabátodnak választod , vagy az alsó résznek (legyen ez szoknya vagy nadrág) akkor az éjszakába nyúló bulik, a füstös éjszakák szettjét választottad. Ha egy fekete ruhával viseled vagy ruhaként és fekete a blézer, elveszíti a bulis hatását és inkább romantikus hangulatúvá válik. Tűzd a hajad egy laza kontyba és irány a randi! 😉

Fehérrel: Hogy őszinte legyek nekem ősszel egyszerű a válaszom a fehérre:NEM. Tavasszal,bármikor bármihez,ill.egy vénasszonyok nyári napján farmerral és egy vékony csizmával szeptember elején laza és stílusos.De én a burgundi színnel nem ajánlom.

A Burgundi tökéletes párja a KÉK! nem véletlen hogy nagyobb márkák sálakban, felsőrészekben összeolvasztja ezt a két színt, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást.

A SZÜRKE szintén egy érdekes de annál elegánsabb partnere a vörös eme árnyalatának, semmi esetre sem megtagadható. Egy szürke farmer, leggings, szövetnadrág a hétköznapok koronázatlan királynői szettje.

Ami meglepő a trendkövetőknek de mégis igaz ; a PASZTELL színek és a BURGUNDI játéka . Elsőre elképzelhetetlen mégis ki kell próbálni. A púder, halvány rózsaszín, lila mindenképp megér egy próbát.

Pontosan mi is ennek a színnek a meghatározása egy kis segítség : Burgundia (Bourgogne) francia tartomány, híres vörösboráról. A középkor végén (15.sz.) önálló hercegség, és sokáig divatközpont volt.

Ez a bordó árnyalat 2012 óta lelkesen vezeti a színlistát és rendíthetetlenül tartja magát sikkességben.Szerezz be Te is egy burgundi darabot és kísérletezz !

Felső: ZARA / Öltözz ki (http://www.oltozzki.hu)

Nadrág : Orsay

Cipő :Högl

Írta zolnaiadmin


Scroll to Top