Burgundi is the new black!:)

Nézz szerte a világban,főleg a kifutókon és figyeld meg hogy a burgundi szín miképp foglalta el az uralmat a divat világában.De ez az árnyalat nem csak a ruhákon köszön vissza,körömlakk,rúzs és még hajfesték(!) is létezik ebben az árnyalatban és bizony elsöprő sikert aratott a kozmetika birodalmában is.Természetesen a kiegészítőkről se feledkezzünk meg,hisz cipő,sál,táska,ékszer is megtalálható a boltok polcain burgundiként.Az eheti ruhaválasztásom az Öltözz ki oldaláról (http://www.oltozzki.hu) egy ZARA,mélybordó felső lett. 3/4-es ujjával ;és hosszított derékrészével igazi,kényelmes őszi viselet.A mintáját tekintve ,(egy tigrisfej)inkább sportos jelzővel illetném,de épp ezért könnyen kombinálható.A képen egy sötétszürke Orsay farmerral viselem ,de ez a darab egy laza farmerszoknyával is sikert arathat.A stílusokat bátran keverjétek,például egy szaggatott farmerhez és egy laza felsőhöz nyugodtan viseljetek magassarkú félcipőt vagy ha fázósabbak vagytok bokacsizmát.  Ezzel a színnel nem nagyon tudtok mellélőni,hiszen lehet a meleg árnyalatok közé sorolni ,mivel a piros színnel áll legközelebbi kapcsolatban,illetve hűvösebb/hideg árnyalatokhoz is jól passzol.Nézzük is csak melyik másik színnel a legütősebb?

Feketével:Kissé drámai a hatás (vagy inkább rockeres),ha a felsőrészed fekete csipkés és a burgundit a kabátodnak választod ,vagy az alsó résznek (legyen ez szoknya vagy nadrág)akkor az éjszakába nyúló bulik,a füstös éjszakák szettjét választottad.Ha egy fekete ruhával viseled vagy ruhaként és fekete a blézer,elveszíti a bulis hatását és inkább romantikus hangulatúvá válik.Tűzd a hajad egy laza kontyba,és irány a randi 😉

Fehérrel:Hogy őszinte legyek nekem ősszel egyszerű a válaszom a fehérre:NEM.tavasszal,bármikor bármihez,ill.egy vénasszonyok nyári napján farmerral és egy vékony csizmával szeptember elején laza és stílusos.De én a burgundi színnel nem ajánlom.

A Burgundi tökéletes párja a KÉK! nem véletlen hogy nagyobb márkák sálakban,felsőrészekben összeolvasztja ezt a két színt,hiszen tökéletesen kiegészítik egymást.

A SZÜRKE szintén egy érdekes de annál elegánsabb partnere a vörös eme árnyalatának,semmi esetre sem megtagadható.egy szürke farmer,leggings,szövetnadrág a hétköznapok koronázatlan Királynői szettje.

Ami meglepő a trendkövetőknek de mégis igaz ;a PASZTELL színek és a BURGUNDI játéka .Elsőre elképzelhetetlen mégis ki kell próbálni.A púder,halványrózsaszín,lila mindenképp megér egy próbát.

Pontosan mi is ennek a színnek a meghatározása egy kis segítség : Burgundia (Bourgogne) francia tartomány, híres vörösboráról. A középkor végén (15.sz.) önálló hercegség, és sokáig divatközpont volt.

Ez a bordóárnyalat 2012 óta lelkesen vezeti a színlistát és rendíthetetlenül tartja magát sikkességben.Szerezz be Te is egy burgundi darabot és kísérletezz !

Felső: ZARA / Öltözz ki (http://www.oltozzki.hu)

Nadrág : Orsay

Cipő :Högl

Írta zolnaiadmin


Scroll to Top