Az első….

Sziasztok!

Először is köszönöm,hogy ennyien játszottatok és ötleteltetek velem.A lakberendezés téma fölénnyel győzött,és sokatokat érdekel,a másik a neves/dátumos ékszerek továbbfejlesztése amit sokan kértetek ,illetve a divat és a receptek ami még felkelti az érdeklődéseteket.Annak kifejezetten örülök,hogy sminkekre nem szavaztatok ,mert bevallom nem értek hozzá:D vannak sminkcuccaim kb 20dolgom (későbbiekben megmutathatom miket használok),de sosem mélyültem el a sminktudomány világában.

Első blogbejegyzésem viszont a divattal,mégpedig az Őszi ruhatárral  kezdődik.

Évek óta minden évszak előtt szanálást tartok,a jobb minőségű ruháimat eladom( erre létrehoztam egy csoportot zsibvásár néven-ha érdekel küldöm a linket);amik pedig nem eladhatóak rászorultaknak adományozom.Idén is nekilátok valamelyik hétvégén;így gondoltam hogy beavatlak titeket,hogy mi alapján szanálok.

1.Elsőként Magaddal kell könyörtelennek lenned:ami szorít,kilógsz belőle itt ott,az jobb nem lesz csak a helyet foglalja.

2.Másodszorra a kombinálhatóságot tartom szem előtt.hogy táskám cipőm van-e hozzá .Hova tudom felvenni,egyszeri alkalomra tudom-e csak használni .

3.Na és a vége a legdrasztikusabb….ha összerakom ami jó ,felvenni is tudom párszor.mérlegelni kell….TÉNYLEG FELFOGOM VENNI???? Vagy újabb egy évig rakosgatom jobbra-balra,le-föl és 2év múlva ugyanúgy kidobom.Tehát Csajok,legyetek kemények és dobjátok ki ami nem kell!!!

Színekre hogy mik a trendek nem megyek,mert legyünk őszinték,attól még hogy az okkersárga divat,nem mindenkinek stílusa,nem áll jól bárkinek.Mivel sokat utazok ,autóban,buszon csak olyan out-fitteket hordok ami nem kényelmetlen .plusz biciklivel is járok ,aminél figyelembe veszem hogy tudjak kényelmesen tekerni anélkül hogy melegítőben kéne járnom.( mondjuk,nálam ez hamar leszűkül mert nincs és nem is lesz soha mackóm.ez szimplán így alakult ki nálam ,így szoktam meg ,nekem a melegítő=farmer+póló)Ahol vásárolok:New Yorker,H&M  de 90%ban …(és most jön a csavar ) a Hádában. Abból is a kilós verziókban és körülbelül 10perc alatt.Évek óta nem vásároltam márkásabb,drágább ruhát mert egyszerűen nem éri meg nekem.

Átmeneti kabátokat egyszerűen imádom.Az hogy a poncsók újra divatba jöttek ,életem egyik legjobb híre volt.Nekem van egy F&F designos illetve egy Krakkóban vásárolt ,Tyúklábmintás vastagabb .Sokan cinkeltek hogy terítő,szőnyeg van rajtam,de nem szokott nagyon zavarni.Ez is egy fontos dolog!—>Azt viseld ami neked tetszik,ne azt amit mások elvárnak .Merj kísérletezni !!

Kabát helyett a hosszú vastag kardigánok is szuperül helyettesítenek.C&A -ban ,New Yorkerben szoktam felfedezni jobbnál jobbakat és hihetetlen jó áron.New Yorkerben pl. 890Ft-ért is bukkantam már jó darabokra.

Pár szót beszéljünk a cipőkről.Nekem az új mokaszin trend nagyon bejön,de igazából minden ami a régi idők stílusát idézi.A kedvencem a 20-as,30-as évek,de a 60-as;70-es évek is levesz a lábamról.(Láttátok a Kaliforniai álom c.filmet?na ,ott pl .nincs olyan szett amit ne tudnék magamévá tenni :DDD) Én combig érő csizmát télen veszek csak fel bár sok divatblogger már erre az időre ajánlja,illetve a Pinteresten is inspirációkban ezek a csizmák a trendek,de én meghagyom télre.A bokacsizmák már más téma …azokat nagyon szeretem,magas és lapos verziókban is begyűjtöm őket.Ha online rendelők vagytok,a Cipőplázát  ajánlom,nekem eddig nem volt semmilyen problémám,és még a mennyasszonyi cipőm is innen választottam.Holott azt tudnotok kell ,hogy az én lábam bütykös,hosszú és keskeny és így is bátran merek rendelni!Ami helyben van az pedig a Deichmann iletve a CCC ahonnan beszerzem a lépőimet.Régebben sokat vásároltam kínaiban,de már árban egy szinten van a “márkásokkal” és ha kifogsz egy jó leárazást már jobban jársz.

Táska mániám gyógyíthatatlan.ez tény.Van tatyóm Ebayről,New Yorkerből,CCC-ből,Primarkból; Oriflameből,Kínaiból…Kézműves vásárokból,Róth Anikótól,most nyertem a Mylouisetól és még ezer millió verziót mondhatnék .Ha megtetszik megveszem.Igazából átgondolatlanul,mert kell,mert muszáj.:D Igen,próbálok színekre figyelni ,de nem mindig sikerül 😀 néha csak KELL,KELL KELL.:)))

Kiegészítők közül:a sálakat nagyon bírom (télen a sapkákat,mert szerintem ultra menő,de erről majd később),ékszerek közül pedig karkötő és óra.szeretem a különleges ékszereket az egyedi tervezéseket illetve az ásványokból készülteket.

Na hát ennyit rólam és az őszi kedvenceimről.Kicsit személyesre sikeredett az első gondolatmenetem ,de remélem élvezni fogjátok !:)

Szeretettel,Kata

képek:Pinterest

 

 

Írta zolnaiadmin


Scroll to Top